Cordon Bleu

de Julie in Pui, 11 Aug 2010 | 8039 vizualizari

 

Cordon Bleu - este unul din simbolurile artei culinare franceze. Se poate pregati folosind piept de pui,peste, muschi de porc sau vita, combinate cu diverse tipuri de cascaval si sunca.
Cordon Bleu este o alegere perfecta pentru un pranz festiv!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor,cu ciocanul de snitele,apoi se sareaza si pipereaza.  Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandwich-uri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori .

Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandwich mai intai  prin faina, apoi prin ou si la final  prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.

Pofta buna!   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant