Compot de cirese albe

de Lau in Sirop / Compot, 12 Oct 2015 | 4335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • zahar
  • apa
  • borcane
  • zahar vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese albe:

Rupem coditele cireselor si le spalam in cateva ape,

Adaugam cirese in borcanele spalate si uscate,lasand loc si pentru apa,adaugam cate 2 linguri de zahar si o lingura de zahar vanilat la fiecare borcan de 800 ml.

Inchidem borcanele cu capac si le asezam intr-o cratita care am pus un prosop la fund,adaugam apa cat sa acopere borcanele,

Lasam sa fiarba cca 25 min dupa care le scoatem intr-o patura si lasam sa se raceasca pana a 2 zi cand le depozitam in camara,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese albe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

12.10.2015, 18:39

ce bun

Bunica 1

12.10.2015, 18:59

Compotul care-mi place cel mai mult!

Rocsi 1

12.10.2015, 19:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de-o zi