Cocorada cu branza

de lili in Piine, 25 Aug 2010 | 8489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • apa,
  • faina
  •  sare,
  • drojdie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocorada cu branza:

Facem un aluat ca si pentru paine din apa, faina sare, drojdie .

Dupa ce dospeste facem cocorazile. Luam bucata de aluat , o intindem rotund si o umplem cu branza.

Vara branza se poate amesteca cu cozi de ceapa si marar. Eu am pus acuma bucati de carnat.Este foarte buna cand se pune la copt pe frunze de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocorada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]