Coaste de porc la tuci,inabusite

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Aug 2014 | 10936 vizualizari

 

Una bucata porc care manca`ca porcul si nu vroia sa creasca,a ajuns sub cutit si evident ca a avut si niste coaste,care au fost afumate si apoi bagate-n tuci.....Un fel d epomana porcului costita...

 

INGREDIENTE

  • cca 2 kg coaste afumate
  • apa
  • mamaliga
  • sos de usturoi cu rosii si ardei copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la tuci,inabusite:

Luam coastele le taiem in bucati mai mici,le spalam,si apoi le punem in tuci cu o cana de apa si le lasam cca 20 de minute  cu capacul pus,sa se patrunda bine.Apoi ridicam capacul si le mai lasam 10 min sa se rumeneasca nitel.Se servesc calde cu mamaliga si sos de usturoicu rosii coapte si ardei copti.Sa aveti pofta,eu am avut si m-am lins pe degete....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la tuci,inabusite" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc prajita cu ceapa