Ciupercute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2012 | 4809 vizualizari

 

de efect la mese festive

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii robiola (crema de brinza)
  • ardei rosu
  • salata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Din brinza facem mai multe bilute. Le impartim in mod egal. Dintr-o parte facem piciorul ciupercutelor si din cealalta facem palariile ciupercutelor. Decoram cu bucati foarte mici de ardei rosu. Se pot folosi si bucatele din rosie. Se aseaza pe foi de salata si se dau la frigider ptr a se intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]