Ciuperci umplute pane

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 5289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 200 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura unt
  • 1/2 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile le curatam si le spalam, coditele ciuperciilor le taiem cubulete. Punem intr-o tigaie untul si 1/2 lingura ulei si calim coditele taiate cuburi impreuna cu sunca taiata marunt, le calim pana nu mai ramane zeama de la ciuperci si punem sare si piper dupa gust. Cand este gata lasam la racit. Dupa ce s-a racit adaugam patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras fin, amestecam compozitia si umplem ciupercile cu ea.

Intr-o farfurie punem pesmetul, iar pe o alta farfurie faina.Oul il batem cu sare.

Ciupercile umplute le dam prin ou, faina, ou si pesmet si le prajim in ulei incins pana devin aurii.

Ciupercile se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu branza, cascaval, marar si leurda