Ciuperci umplute cu peste afumat

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2016 | 5525 vizualizari

 

Trebuie sa incercati, merita. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou afumat (300g)
  • 500g ciuperci
  • 200g cascaval
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 6 rosii chery
  • sare piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu peste afumat:

Ciupercile se curata si se spala.

Coditele se toaca marunt.

Ceapa se curata si se taie rondele.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa si cu piciorutele ciupercilor pana se evapora toata apa.

Se lasa la racit.

Pestele afumat se curata de pielita si oase.

Se amesteca intr-un castron amestecul racit cu pestele afumat, cascavalul ras, mararul tocat, oul, sare, piper.

Se pun palariile ciupercilor intr-o tava termarezistenta si se stropesc cu putin ulei si se presara sare.

Se umplu cu amestecul din castron si deasupra se pune 1/2 de rosie.

Se pune putina apa in tava si se introduce in cuptorup preincalzit pentru 35-40 minute.

Cand sunt rumenite putin sunt gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borek