Sandwich cald cu ou

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2013 | 15490 vizualizari

 

Un sandwich delicios , consistent si foarte usor de preparat. O idee minunata pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 4 felii salam
  • 4 felii branza
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu ou:

Feliile de paine se decupeaza in mijloc . Intr-o tigaie incinsa se pune un strop de ulei si se intinde pe fundul tigaii,apoi se pune felia de paine (fara miez).In interiorul feliii de paine se pune oul,se asezoneaza cu sare si piper si se lasa 1-2 minute pana incepe sa se faca.Se adauga peste ou,salamul si branza si se mai lasa 1-2 minute.Apoi se pune miezul de paine decupat si se apasa usor cu o spatula de lemn (nu este problema daca galbenusul oului se sparge si curge pe margine).Se intoarce sandwichul pe cealalta parte si se mai lasa 1-2 minute pana se rumeneste si oul este facut in totalitate.Se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Branza se poate inlocui cu felie de cascaval

2

De preferat ar fi ca feliile de paine sa fie toast

3

Peste ou se pot adauga si condimente cum ar fi paprika,usturoi granulat,chilli,curry etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor