Ciuperci umplute cu carnati

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 6407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci(12, potrivite)
  • 1 carnat
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carnati:

Ciupercile le curatam de coaja si le asezam in tava tapetata cu folie de aluminiu,dupa care le condimentam cu sare si piper.

Curatam ardeii de cotor si seminte si taiem felii.

Ceapa si carnatul il vom taia felii.

Cascavalul il vom da prin razatoarea mica.

In fiecare ciuperca adaugam cate 1 felie de carnat,1 felie de ardei rosu si verde,ceapa verde si cascaval deasupra.

Adaugam putin ulei si 1 cescuta de apa sau vin,dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu cascaval "Delaco"