Drob de ied

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 3775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • organe de la un ied
  • 0.500 g carne ied
  • 5 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Organele de ied le  spalam bine bine dupa care le punem la fiert si tot aici adaugam si bucata de carne.

Dupa ce s-au fiart lasam organele sa se scurga bine de apa dupa care le dam prin masina de tocat sau le taiem cubulete (eu prefer sa le dau prin masina de tocat-asa imi plac).

Curatam ceapa ,o spalam si o taiem ...la fel procedam si cu usturoiul,mararul si patrunjelul.

Toate verdeturile le punem intr-o tigaie cu ulei bine incins ,le calim dupa care amestecam cu carnea si organele tocate.Adaugam si sare ,pipier si cimbru dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei,eu am facut in dry cooker.

Dupa  45-50 min  dupa ce este gata scoatem tava si lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit este gata pt servit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Casuta