Ciuperci umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 4526 vizualizari

 

n/am apucat sa fac poze cand erau gata

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci
  • 200 g carne tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi mici
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
  • cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam ciupercile si le spalam dupa care le stergem,rupem piciorusele de la ciuperci si le tocam marunt(eu le/am tocat cu robotul).Ceapa si usturoiul il tocam marunt dupa care le calim in putin ulei.Adaugam morcovul dat prin razatoare,ciupercile tocate,carnea si lasam sa se caleasca impreuna.Adaugam pasta de tomate daca dorim si potrivim de sare si piper.Lasam sa se raceasca,palariile de ciuperci le umplem cu amestec.Deasupra adaugam cate o felie de cascaval sau cascaval dat prin razatoare.Adaugam cateva bucatele de unt si dam la cuptor cca 40 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]