Saleuri

de dakris in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2012 | 17218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (Linco)
  • seminte (susan, mac, in) si/sau cascaval
  • 1 ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri:

Aluatul se lasa la dezghetat, conform indicatiilor de pe pachet. Apoi se intinde, se unge cu galbenus de ou, se sareaza dupa gust si se presara semintele. Eu am facut cateva si cu branza ca imi plac... :). Se taie aluatul in doua jumatati, pe lungime,  si apoi in fasii de cca 1 cm latime. Se rasucesc si se aseaza in tava peste hartia de copt. Se introduc in cuptorul incins si se coc la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie sa fie dezghetat astfel incat sa se poata modela usor. Astfel, vor creste frumos si se vor coace in forma dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

dakris 1

07.03.2012, 08:50

Da, sunt foarte usor de facut, bune si mult mai ieftin decat la cofetarie

kamy 1

07.03.2012, 10:09

si eu le fac tot din aluat de foietaj ne-a usurat mult munca cel care a bagat pe piata aluatul asta super

dakris 1

07.03.2012, 11:57

Da, asa e, Kamy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea