Ciuperci cu ceapa si usturoi

de La Ancuta in Mancaruri de post, 19 Dec 2010 | 26284 vizualizari

 

by Medi

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 7 catei de usturoi
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu ceapa si usturoi:

Ciupercile se curata si se taie bucatele nu foarte mici (daca ciupercile sunt mici se pot taia doar pe jumatate).

Ceapa curatata si taiata julienne se soteaza in 2 linguri apa si 1 lingura ulei de masline. Adaugam si usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa ce se inmoaie ceapa adaugam putina boia de ardei si coipercile.

Punem capacul si lasam sa scada putin, amestecand din cand in cand.

Adaugam 1/2 cana de apa, potrivim de sare si adaugam putin cimbru uscat.

Lasam sa fiarba pana scade tot lichidul.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Linte cu usturoi si ardei