Tocanita de ciuperci

de Cofetarul Vesel in Mancaruri de post, 27 Noi 2017 | 8946 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna, pe care o putem prepara in timpul postului! Va invit cu mare drag sa o incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame de ciuperci fierte
  • 2 ardei grasi taiati in cuburi
  • 70 de mililitri de ulei
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4 linguri de bulion de rosii
  • 4 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura de piper
  • cateva frunze de patrunjel si leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Turnam uleiul intr-o tigaie, o punem pe foc, adaugam ceapa si o calim 5 minute. Apoi adaugam pe rand ardeii, ciupercile, bulionul, sarea, piperul si usturoiul (amestecam dupa fiecare ingredient). Lasam compozitia pe foc 10 minute si o amestecam bine. Adaugam patrunjelul si leusteanul. Amestecam bine si mai lasam tocanita 5 minute pe foc, apoi o putem servii cu mamaliguta calda si delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]