Ciulama de pui

de Denissa in Pui, 22 Oct 2011 | 6616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe si aripioare de pui
  • usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • faina
  • unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune la fiert puiul impreuna cu morcovii, telina si putina sare. Cand este carnea fiarta se scoate separat.

Intr-o cratita de pune la incins untul peste care se adauga usturoiul taiat marunt.

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu zeama in care a fiert puiul turnandu-se peste untul cu usturoi. Se mai adauga zeama daca este nevoie. (Nu am scris cantitati la sosul de ciulama pentru ca fiecare face mai mult sau mai putin).

Cand e fiert sosul se adauga carnea si se lasa sa mai dea cateva clocote, potrivindu-se si de sare.

E ideala cu mamaliga.

TIPS-URI

1

nu caliti foate tare usturoiul pentru ca devine amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui