Ciulama cu aripioare

de Ina in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2010 | 11727 vizualizari

 

Foarte gustoasa si aspectuoasa.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt,
  • 100 gr faina, 
  • supa de pasare ( aripioare, ceapa, morcov, ardei gras, sare )
  • patrunjel verde, tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu aripioare:

       Din  6-8 aripioare, o ceapa, un morcov, un ardei, sare si cca 2 litri de apa se face o supa .

       Intr-o cratita punem untul sa se topeasca, cand s-a topit adaugam faina si amestecam 1 minut, se adauga supa de pasare putin-cate-putin, amestecam si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa  ca o smantana . Adaugam aripioarele  de pasare care au fiert in supa  si patrunjel verde, tocat.

       Servim fierbinte, cu mamaliguta.

       

TIPS-URI

1

Cand adaugi supa, mesteca in mod  continuu pentru a evita formarea cocoloaselor de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]