Ciorbita de pui

de Laly in Ciorbe, 16 Mai 2010 | 4522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 oua
  • 3-4 rosii decojite
  • 3 linguri cu bulion
  • bors
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.

Cat timp fierbe puiul,se toaca zarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.

Cand este aproape fiert se adauga bulionul si sare dupa gust.Se adauga si borsul in functie de cat de acru vrea fiecare ciorbita.

Se bat ouale bine.Cand este fiarta ciorbita se opreste focul.Se adauga ouale si leusteanul verde.

 

 

TIPS-URI

1

carne de pui

2

morcov

3

pastarnac

4

oua

5

leustean verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

ela 1

16.05.2010, 21:48

arata bine,dar eu nu mananc ciorbe,am trecut sa pun furculitele

nadina73 1

16.05.2010, 22:52

ce bine ela mi-a lasat mie ,super ce nebunie de culori,grozav felicitari 5 furci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]