Ciorba de fasole

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 14 Ian 2015 | 4252 vizualizari

 

A fost atat de buna! Merge in combinatie cu salata de muraturi sau de ardei copti.

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • 4 linguri ulei;
  • o lingurita de baza pentru mancare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • cimbru;
  • maghiran;
  • oregano;
  • busuioc;
  • piper si sare, dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se mai lasa putin la foc, dupa care se ia si se acopera cu un capac. Se lasa sa se umfle.

Apoi, fasolea se clateste cu apa rece si se pune din nou la fiert cu ceapa si morcovul, care au fost curatate si spalate, si uleiul. Mai tarziu se adauga o lingurita de baza pentru mancare. Cand este aproape gata, se pun rosiile, mirodeniile, iar la final se potriveste de sare.

 

TIPS-URI

1

Ca sa aiba un gust mai bun, fasolea se fierbe pana cand isi lasa si pulpa in ciorba (se sfarama cateva boabe).

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]