CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

de Alexandra Burz in Ciorbe, 4 Iul 2015 | 19349 vizualizari

 

O reteta traditionala mereu in voga :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 8-10 ardei potriviti ca marime
  • 150 gr orez
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • frunze patrunjel
  • leustean
  • bulion(suc de rosii)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE ARDEI UMPLUTI:

  • Scoatem cotorul din ardei, cu grija sa nu ii rupem SI SPALAM BINE
  • Intr-un bol punem carnea tocata, orezul si 2 cepe tocate marunt, sare si piper.
  • Omogenizam.
  • Umplem ardeii, lasand cam 2-3 cm liber deoarece creste orezul din amestec si poate iesi carnea afara din ardei.
  • Intr-o oala punem 2 cepe cocate marunt, morcovii si radacina de patrunjel taiate cubulete.
  • Calim in putin ulei.
  • Adaugam apa si adreii umpluti.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Cand e aproape fiarta adaugam bulionul si frunzele de leustean si patrunjel tocate marunt.

TIPS-URI

1

Serviti cu smantana si ardei iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE ARDEI UMPLUTI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marci49 1

21.07.2015, 14:28

Subscriu ce spune Tina58. Urmaresc zilnic retetele de pe acest blog si de cele mai multe ori sunt incantata si pe unele chiar le experimentez insa uneori apar niste chestii stupide, amuzante, dar ma rog, fiecare cu gusturilei lui si daca la ei asa se mananca nu pot decat sa le urez pofta buna !

Panacris 1

21.09.2016, 07:51

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura