Ciorbita de conopida cu maruntaie

de mimmi in Supe/Ciorbe, 10 Aug 2010 | 4722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 1 conopida
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ou
  • ulei
  • apa
  • 2-3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu maruntaie:

Se spala carnea si o punem intr-o oala cu morcovul si putin ulei,

o lasam pana isi schimba culoarea.

Adaugam telina,ceapa si apa si lasam sa fiarba,condimentam.

Cand s-au fiert maruntaiele adaugam conopida spalata si desfacuta buchetele.

Cand s-a fiert conopida punem patrunjelul spalat si tocat si adaugam oul batut cu smantana incet,amestecand incontinuu.

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida cu maruntaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.08.2010, 01:05

super combinatei imi place cred ca la fel de bine se poate cu orice carne nu?super 5 furcu

mimmi 1

13.08.2010, 09:22

Nadina bine inteles ca se poate face cu orice carne! Multumesc!

Julie 1

16.08.2010, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)