Ciorba ungureasca de porc

de Lau in Ciorbe, 3 Apr 2020 | 5545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 500 g cartofi
  • 3 frunze de dafin
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri faina
  • otet
  • smantana
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ungureasca de porc:

Intr-o oala mai mare prajim carnea in 2-linguri ulei incalzit, adaugam ceapa, 2-3 linguri apa si lasam sa se caleasca putin impreuna pana ce isi schimba culoarea; adaugam ardeiul tocat marunt si 1 cana de apa calduta.

Lasam sa fiarba pana ce carnea este aproape fiarta.

Intre timp intr-o tigaie calim faina cu 2 linguri ulei, adaugam boia de ardei dupa gust si stingem rantasul cu o cana apa rece, amestecand continuu pana ce se omogenizeaza.

Turnam in oala cu carne si adaugam cca 2 l de apa fierbinte, frunzele de dafin, cartofi taiati cuburi, usturoiul tocat marunt.

Lasam la foc mic pana ce sunt fierti cartofi, cu 5 min inainte sa stingem focul, adaugam otet dupa gust.

Servim cu patrunjel verde si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ungureasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caprioara