Ciorba radauteana

de Miha in Ciorbe, 31 Iul 2009 | 7366 vizualizari

 

Am facut putina ciorba radauteana,ca mi-a fost frica de mofturosii mei,ca nu vor manca. Dar m-am inselat.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 3 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 2 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cate ori este nevoie.Se adauga legumele curatate,intregi.

Dupa ce au fiert,se strecoara supa.Pieptul de pui se taie fasii,iar legumele se paseaza.

Se pune supa din nou la fiert,dupa care se suspenda carnea si legumele pasate.

Usturoiul se piseaza,se pune intr-o strecuratoare si se toarna peste el cateva polonice din ciorba radauteana.Se arunca dupa ce am usturoiat supa dupa gust. Se potriveste gustul si de sare si piper.

Galbenusurile se bat si se amesteca cu smantana si se adauga in ciorba radauteana, amestecand usor.

Se mai fierbe cateva minute ciorba radauteana, apoi se opreste focul si se lasa "sa se aseze".

TIPS-URI

1

Ciorba radauteana se serveste cu verdeata proaspat tocata si zeama de lamaie dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de pui a la gerc