Ciorba radautana

de marcela1979 in Ciorbe, 14 Noi 2010 | 7916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi mari am avut
  • 1 patrujel radacina
  • 1 telina mica sai 1/4 telina mai mare
  • 5 catei de usturoi
  • 400 gr smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • vegeta,piper
  • ulei
  • otet dupa gust
  • 1 ceapa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radautana:

Se spala si se pune la fiert pieptul de pui intreg,se ia spuma de pe el. Cand e fiert se scoate afara si se taie fasiute.supa se strecoara si se pune sa fiarba .Se adauga o ceapa intreaga.Zarzavatul se da prin razatoarea cu ochiuri mari si se caleste in ulei.cand ceapa e fiarta se scoate afara,se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba ,se mai adauga carnea de pui taiata,se adauga vegeta,piper.Se adauga usturoiul pisat.2 galbenusuri se amesteca cu smantana,se ia din ciorba si se aduce la aceeasi temperatura si apoi se pune in oala.se mai adauga niste otet dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radautana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba Radauteana