Ciorba din carne de porc cu os

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 8 Feb 2011 | 5073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 kg carne de porc cu os bors 
  • fidea
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de porc cu os:

Puneti carnea la  fiert aprox 1h;verificati daca e fierta cat de cat.Adaugati ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoare sau cubulete,ardeiul cubulete si lasati la foc pana se fierb legumele.

Daca au fiert legumele adaugati fideaua si mariti focul.Spre final adaugati  borsul si  lasati pe foc aprox 5 minute.Se stinge focul,se potriveste de sare si piper!

Se serveste cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc cu os" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui cu smantana