Ciorba de vacuta (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 7 Mai 2014 | 7947 vizualizari

 

Sa va mai zic cat de buna a fost!? De fapt, este :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita cu os
  • o mana de paste (spaghetti)
  • un fir de ceapa verde
  • o bucata de telina
  • 4 cartofi mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • un dovlecel
  • o ceapa uscata
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras galben
  • 100 ml bulion/suc de rosii
  • un litru de bors
  • loboda
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta (Multicooker):

Am inceput prin a fierbe carnea de vita (cu tot cu os), reducand astfel timpul de fierbere in cooker. Separat, tocam legumele si le calim 5-10 minute, folosind functia FRY.

Adaugam apoi carnea fiarta si supa formata, cartofii taiati cuburi si continuam fierberea cu programul BOIL. Cand cartofii devin fragezi, adaugam borsul si sucul de rosii (in ultimele 10 minute ale programului in curs), saram dupa gust si dupa ce da in clocot, punem si pastele.Tocam verdeturile si le presaram peste ciorba. Se serveste calda, optional cu smantana.

Pofta  buna!

TIPS-URI

1

Legumele folosite, cat si cantitatea acestora, variaza in functie de gusturi si de vasul ce se foloseste

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu os de vita la Multicooker