Ciorba de vacuta

de JulyCris in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 6398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-700 gr carne de vacuta(depinde de marimea oalei in care gatiti)
  • 3-4 cepe
  • 1 ardei
  • 1-2 maini mazare boabe
  • 2-3 cartofi
  • 3-4 linguri ulei
  • suc de rosii
  • secretul gustului de legume(sau sare)
  • o mana fideluta subtire
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se spala,se taie bucatele potrivite si se pune in apa la fiert. Se ia spuma de deasupra si se mai lasa sa fiarba cam 30 de minute. In acest timp,pregatim legumele. Se spala se curata si se taie cubulete. Se adauga in zeama si se lasa si ele la fiert. Reumplem oala cu apa pt ca scade. Se pune sare sau Secretul Gustului de legume.Se adauga sucul de rosii(cam 4 linguri),si uleiul. Se incearca carnita daca e fiarta,se adauga fideluta si se mai lasa 10 minute. Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]