Ciorba radauteana

de AndrutzaP in Ciorbe, 26 Mar 2016 | 4552 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa, gatita in premiera aseara!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui dezosate
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 3 oua mici
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g smantana
  • sare
  • otet
  • 1 legatura leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pulpele de pui taiate cubulete, se pun la fiert.

In paralel, legumele se curata si se taie cubulete. Carnea se spumeaza foarte bine la inceput, in asa fel incat apa sa fie curata. Cand s-au fiert pulpele pe jumtate se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba.

Separat, bateti cele 3 oua foarte bine si amestecati-le cu smantana. Cand oualele si smantana sunt amestecate si omogenizate adaugati 2-3 linguri de otet. Cand legumele si carnea sunt fierte (daca aveti carne din comert nu va dura mai mult de 30 minute) turnati in oala compozitia cu ou si smantana. Lasati sa dea cateva clocote si apoi potriviti de sare. In functie de gustul fiecaruia mai puteti adauga otet.

Cand ciorba este gata, zdrobiti cei 4 catei de usturoi in oala, puneti leusteanul tocat marunt si gata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru a nu se branzi smantana, opriti focul la ciorba cu 5 minute inainte sa puneti smantana. Dupa ce bateti oualele, adaugati un polonic de ciorba peste oua si amestecati bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc