Ciorba de usturoi

de Zamfira in Ciorbe, 21 Oct 2012 | 11250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1/2 telina
  • 1 ardei
  • 2-3 morcovi
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • otet sau bors
  • omleta tare din 2 oua
  • 2 linguri orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de usturoi:

Spalam si portionam carnea de pui, o punem la fiert in vasul Zepter si indepartam spuma formata. Curatam, spalam legumele, le taiem marunt (un morcov il dam pe razatoarea mare). Adaugam legumele, leusteanul taiat marunt, usturoiul (puteti pisa 2-3 catei pentru o aroma mai puternica) si sare. Dupa ce au fiert legumele si carnea adaugam orezul spalat. In final punem otetul (3 linguri), smantana amestecata cu faina (o turnam amestecata cu putina zeama fierbinte printr-o strecuratoare). Pregatim o omleta tare din doua oua si o adaugam in ciorba. Lasam ciorba sa mai dea inca odata in clocot. Adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter