Ciorba de pui cu fasole verde

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 17 Iul 2014 | 7104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr pastai verzi (fideluta)
  • carne de pui
  • 1 morcov
  • ardei gras rosu/verde
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 radacina de telina
  • 1 ceapa uscata
  • 1 dovlecel mic
  • optional 1-2 cartofi
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • 600 ml bors de putina
  • sare dupa gust
  • verdeturi: patrunjel, leustean
  • 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu fasole verde:

Punem carnea la fiert, adunand periodic spuma formata.

Cand incepe sa dea in clocot, adaugam pastaile si rand pe rand, legumele tocate.

Acrim cu bors de putina si colorom cu suc de rosii/bulion, saram dupa gust si dam in clocot de cateva ori.

Presaram verdeturile proaspete si o servim calda, cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta