Ciorba la ceaun

de ela in Ciorbe, 20 Sep 2010 | 12727 vizualizari

 

imi place la nebunie tuciul,mancarea e gata cat ai clipi....

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg spate de pui
  • 2cartofi
  • 2ardei capia
  • 3rosii
  • 2cepe
  • un pumn de broco;;i
  • un pumn de conopida
  • bors
  • sare,piper,vegeta
  • leustean
  • patrunjel
  • 1morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba la ceaun:

Se curata ceapa si se toaca marunt.Ardeii se curata si se taie cubulete,morcovul la fel.

Intr-o oala se pune putin ulei si lceapa,ardeiul si morcovul,se calesc putin.Se adauga carnea si se acopera cu apa si se lasa la fiert.

Se curata rosiile de coaja si brocolli si conopida se taie bucati mai mici si se adauga in ciorba si se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele.Se sareaza,se pune vegeta si se pipereaza dupa gust.

Spre sfarsit se pune borsul(dupa gustul fiecaruia).Se opreste focul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lucicos ca la Satmar