Ciorba de pui

de Lorra in Ciorbe, 1 Mar 2013 | 4970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 l. apa
  • 500 gr. pulpe pui dezosate
  • 1 ou
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • o mana de taitei
  • 1 legatura patrunjel
  • pasta de tomate
  • putin ulei
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pun la fiert 4 litri de apa, cand aceasta a inceput sa fiarba se adauga zarzavatul tocat marunt, putin ulei si sare dupa gust.

Cand au fiert, se adauga carnea de pui taiata dupa preferinta.

Se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Apoi se pune pasta de tomate, se bate oul si se toarna in ciorba mestecand continu, se adauga patrunjelul tocat marunt si daca este nevoie se mai pune sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare, cu zeama de varza