Ciorba de perisoare din carne de pui

de aziz in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 6811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de pasare
  • 120 gr orez cu bobul rotund
  • jumatate gogosar
  • un cartof
  • o ceapa
  • 2 rosii decojite
  • telina
  • un morcov
  • o mina de taietei sau o mana de orez
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • supa instant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din carne de pui:

carnea tocata se amesteca impreuna cu orezul, sare, piper, supa instant si se pun la fiert in apa fierbinte(eu am pus si un picior de pui mai mult pentru gust). Se ia spuma si adaugam legumele taiate cubulete ,supa instant  sare si piper dupa gust. cind este totul destul de fiert adaugam taieteii sau o mina de orez. Presaram patrunjel si putem servi cu smantina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (36)

aziz 1

24.02.2011, 11:21

mamaie

Ina 1

24.02.2011, 20:31

ce bine arata!!

aziz 1

24.02.2011, 21:51

Ina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]