Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de madi_marin in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 7059 vizualizari

 

E ciorba mea preferata .

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • taitei
  • zeama de varza
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • leustean (congelat)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Ceapa se toaca marunt si se pune in apa la fiert impreuna cu morcovul.

Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar tocat. Se formeaza perisoare care se pun peste legume la fiert. Se mai adauga apa daca e nevoie. La jumatatea fierberii perisoarelor se adauga cartofii taiati in cubulete.

Cand au fiert bine toate se adauga zeama de varza data in clocot , pasta de tomate , pastele, sare si piper si se fac zdrente din oul batut. Se mai fierbe ciorbita cateva minute apoi se stinge focul si se presara leusteanul.

Se serveste fierbinte cu ceapa si iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu smantana