Ciorba de perisoare

de retete bune in Ciorbe, 1 Apr 2015 | 4218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 3 linguri de pesmet
  • un ou
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardeau(obtional)|
  • 300 ml smantana
  • delikat de gaina
  • piper,sare,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In cratita in care faceti ciorba calim ceapa taiata marunt adaugam si morcovul jumate taiat cubulete marunt iar jumate dat prin razatoare ,ardeiul taiat si el marunt si le calim pe toate impreuna ,adaugam condimentele si adaugam cam 4 l apa (depinde de fiecare cat de multa supa vrea sa faca)Pana fierbe supa  ne ocupam de perisoare:punem intr-un bol carnea tocata adaugam oul,putin piper,delikat de gaina dupa gust,cat sa fie sarata compozitia si 3 lg pesmet,amestecam bine compozitia si incepem sa modelam perisoarele pe care le punem pe o farfurie.Cand supa incepe sa fiarba adaugam  perisoarele si lasam sa fiarba 20 minute.Separat intr-un bol batem cu telul smantana cu putina apa rece iar la final cand perisoarele si legumele au fiert punem smantana si patrunjelul tocat marunt,lasam sa mai dea un clocot si oprim focul. SA AVETI POFTA !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post