Ciorba de perisoare

de retete bune in Ciorbe, 1 Apr 2015 | 4118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 3 linguri de pesmet
  • un ou
  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardeau(obtional)|
  • 300 ml smantana
  • delikat de gaina
  • piper,sare,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

In cratita in care faceti ciorba calim ceapa taiata marunt adaugam si morcovul jumate taiat cubulete marunt iar jumate dat prin razatoare ,ardeiul taiat si el marunt si le calim pe toate impreuna ,adaugam condimentele si adaugam cam 4 l apa (depinde de fiecare cat de multa supa vrea sa faca)Pana fierbe supa  ne ocupam de perisoare:punem intr-un bol carnea tocata adaugam oul,putin piper,delikat de gaina dupa gust,cat sa fie sarata compozitia si 3 lg pesmet,amestecam bine compozitia si incepem sa modelam perisoarele pe care le punem pe o farfurie.Cand supa incepe sa fiarba adaugam  perisoarele si lasam sa fiarba 20 minute.Separat intr-un bol batem cu telul smantana cu putina apa rece iar la final cand perisoarele si legumele au fiert punem smantana si patrunjelul tocat marunt,lasam sa mai dea un clocot si oprim focul. SA AVETI POFTA !!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare