Ciorba de perisoare

de Alina26 in Ciorbe, 17 Apr 2013 | 3881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartof
  • o bucata de telina verde
  • 2 morcovi
  • 300g sos de rosii
  • 1 ou
  • patrunjel
  • marar uscat
  • leustean uscat
  • o jumatate de ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

1.Punem o oala cu apa pe foc.Curatam legumele,le spalam,le tocam si le punem la fiert cu putina sare si ulei.

2.Pregatim perisoarele:punem intr-un bol carnea,oul,orezul,sare,piper,marar,patrunjel si mestecam.Facem perisoarele si apoi le punem rand pe rand in oala cu legume.Lasam la foc pana se fierb perisoarele.

3.Cand s-au fiert perisoarele,adaugam sosul de rosii,patrunjelul,leusteanul si mai lasam sa dea un clocot.

Pofta mare!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.04.2013, 20:48

Ce imi place ciorba de perisoare!

Alexandra Elena 1

19.04.2013, 23:24

imi place

Alina26 1

20.04.2013, 13:12

va multumesc pentru aprecieri!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui