Ciorba de fasole

de luminita20_2006 in Ciorbe, 12 Mai 2009 | 5278 vizualizari

 

Este o ciorba numai buna in zilele calde....se poate servi si rece

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei capia
  •  o cutie de rosii
  • 1 dovlecel
  • stevie
  • leustean
  • patrunjel
  • sare
  • delicat
  • 1 l. bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Boabele de fasole se pun de cu seara in apa . A doua zi apa se arunca si se pun la fiert. Morcovul telina se curata si se da prin razatoarea mare. Ardeiul si capia se taie cubulete mici la fel si ceapa.  Morcovul, telina, ardeiul si se calesc un pic in untdelemn si se aduga peste fasole. Apoi adaugam ceapa si dovlecelul si se potriveste de sare. Se acreste cu bors in care adaugam un pic de cimbu. Cand e gata adaugam stevia si leusteanul iar dupa ce am oprit ciorba adaugam si patrunjelul pentru a-si pastra astfel culoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]