Ciorba de fasole

de luminita20_2006 in Ciorbe, 12 Mai 2009 | 5068 vizualizari

 

Este o ciorba numai buna in zilele calde....se poate servi si rece

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei capia
  •  o cutie de rosii
  • 1 dovlecel
  • stevie
  • leustean
  • patrunjel
  • sare
  • delicat
  • 1 l. bors
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Boabele de fasole se pun de cu seara in apa . A doua zi apa se arunca si se pun la fiert. Morcovul telina se curata si se da prin razatoarea mare. Ardeiul si capia se taie cubulete mici la fel si ceapa.  Morcovul, telina, ardeiul si se calesc un pic in untdelemn si se aduga peste fasole. Apoi adaugam ceapa si dovlecelul si se potriveste de sare. Se acreste cu bors in care adaugam un pic de cimbu. Cand e gata adaugam stevia si leusteanul iar dupa ce am oprit ciorba adaugam si patrunjelul pentru a-si pastra astfel culoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

luminita20_2006 1

13.05.2009, 15:27

yammy 1

20.05.2009, 15:46

Si eu azi am facut ciorbita de fasole si da e buna rece cu umpicut de ceapa

luminita20_2006 1

20.05.2009, 18:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec