Ciorba de perisoare

de lilik in Ciorbe, 7 Dec 2010 | 4188 vizualizari

 

este una din favoritele mele...

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr carne tocata amestec
  • 1-2 lingurite orez
  • 1 ou
  • 1 morcov mai mare
  • 1 ceapa
  • 1 feliutza de telina
  • 1/2 ardei gras
  • 150 ml suc de rosii
  • patrunjel
  • sare,piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

curatam toate legumele si le tocam marunt.le punem intr-o oala cu 3-4 litri de apa la fiert.

intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul crud,sare,piper si cu mana umezita facem bilute.

cand incepe sa fiarba apa cu legumele punem perisoarele si sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc potrivit.

cand toate sunt fierte potrivim de sare si piper, punem patrunjel verde tocat marunt si putina zeama de lamaie.

servim cu smantana si arde iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (15)

lilik 1

08.12.2010, 10:33

ruxy,motan multumesc frumos

nadina73 1

10.12.2010, 01:19

si la noi este una dintre favorite

tanyapatap 1

02.01.2011, 20:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc de perisoare