Ciorba de perisoare

de lilik in Ciorbe, 7 Dec 2010 | 3871 vizualizari

 

este una din favoritele mele...

 

INGREDIENTE

  • 300-350 gr carne tocata amestec
  • 1-2 lingurite orez
  • 1 ou
  • 1 morcov mai mare
  • 1 ceapa
  • 1 feliutza de telina
  • 1/2 ardei gras
  • 150 ml suc de rosii
  • patrunjel
  • sare,piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

curatam toate legumele si le tocam marunt.le punem intr-o oala cu 3-4 litri de apa la fiert.

intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul crud,sare,piper si cu mana umezita facem bilute.

cand incepe sa fiarba apa cu legumele punem perisoarele si sucul de rosii si lasam sa fiarba la foc potrivit.

cand toate sunt fierte potrivim de sare si piper, punem patrunjel verde tocat marunt si putina zeama de lamaie.

servim cu smantana si arde iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare- reteta video