Ciorba de perisoare

de Sanda s in Ciorbe, 16 Oct 2011 | 5902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne amestecata (porc cu vita) 
  • zarzavat
  •  sare 
  • ulei
  •  condimente 
  • orez
  •  2oua
  •  smantana
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se rade zarzavatul pe razatoarea mare si se caleste in putin ulei. Se toarna apa peste si se lasa la fiert . Intre timp se pregatesc perisoarele: se amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil) se condimenteaza , se adauga putina verdeata tocata marunt, un ou si se modeleaza perisoarele. Se introduc in oala cu ciorba iar dupa ce sunt gata se freaca un galbenus cu smantana, se adauga in ciorba se opreste focul si se pune verdeata.

 

TIPS-URI

1

Se presara cateva firisoare de orez in ciorba

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors