Ciorba de perisoare

de housy in Ciorbe, 26 Noi 2010 | 4915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata
  • 2 cepe rosii
  • 1 gogosar verde
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 1 ou
  • apa
  • 1 cana bors
  • 1 linguru pasta de ardei rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 

ceapa, morcovul, telina curatate

legumele toate spalate

taiate cubulete ceapa, morcovul, telina si gogosarul

legumele se pun in oala cu apa la fiert

intr-un bol separat se pune carnea tocata, orezul, sarea, piperul, patrunjelul, oul si se framanta bine cu mana, pana se omogenizeaza totul

din compozitia rezultata se formeaza bilute in palma si se aseaza pe o farfurie

cand supa de legume clocoteste se da drumul in oala, rand pe rand, la toate bilutele de carne

se lasa pe foc aprox. 15 minute pana se fierb bine perisoarele

cand e aproape gata se adauga borsul in prealabil clocotit

se adauga si pasta de ardei pentru culoare

se stinge focul, se pune capacul si se lasa la cald.

                                O lingura de smantana de puneti in farfurie ati dat lovitura!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta