Ciorba de Legume

de izulika in Ciorbe, 26 Sep 2010 | 5831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 1/2 pastarnac
  • 3-4 morcovi mici
  • 3 rosii
  • 3 cartofi mari
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 bucata mica de praz
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 catei de usturoi
  • delicat
  • bors
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de Legume:

Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei peste care punem morcovii tocati,prazul,gulia si pastarnacul si le lasam la calit cateva minute.Adunam spuma de la cartofi de cate ori e necesar apoi adaugam legumele calite,cand legumele sunt aproape fierte cele doua rosii taie pe jumatate se curata de seminte apoi se dau pe razatoarea mica.Sucul obtinut se adauga in oala,iar apoi se mai pun 2 linguri pasta de tomate.Dupa ce toate legumele sunt fierte se pun condimentele dupa gust si usturoiul tocat marunt iar la sfarsit se adauga borsul si  leusteanul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

26.09.2010, 17:08

bine mai arata

Corinuta 1

26.09.2010, 17:09

yam,yam!

Laly 1

27.09.2010, 12:34

Si pentru mine un castronel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana