Ciorba de inimi si pipote

de Bucataras Diana in Ciorbe, 3 Apr 2019 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 600 g inimi si pipote de pui,
  • cca 500 g spinari pui,
  • 600 g cartofi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 telina,
  • 2 fire praz,
  • 1 ceapa,
  • 1 pastarnac,
  • 2 ardei capia,
  • 4 morcovi,
  • sare,
  • 1 l bors,
  • leurda
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de inimi si pipote:

Spalam pipotele, inimile si spinarile de pui si le punem la fiert.

Intre timp pregatim legumele. Curatam si taiem cartofii, ardeii si dovlecelul cubulete, radem morcovii, telina si pastarnacul. Tocam ceapa si prazul marunt.

Dupa ce spumuim bine carnea, adaugam sare si lasam sa dea intr-un clocot. Scoatem carnea din ciorba, lasam sa se racoreasca si o scoatem de pe oase. Oasele le dam pisicilor.:P.

Punem legumele la fiert. Cand incep sa fiarba, adaugam carnea. Separat fierbem borsul.Potrivim gustul de sare, adaugam borsul si mai lasam sa dea cateva clocote. Adaugam leurda (am avut congelata), mai lasam sa fiarba un pic si inchidem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de inimi si pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

05.04.2019, 19:39

Eu arunc si cateva oua batute!

Rocsi 1

05.04.2019, 19:42

Merisor 1

05.04.2019, 19:43

Ce ciorbică bună ai făcut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]