Ciorba taraneasca

de Miha in Ciorbe, 16 Mai 2009 | 6494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 bucate telina
  • 1 foaie de dafin
  • 1 rosie
  • verdeata
  • sare
  • 500 ml bors
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca:

Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora.

Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin.

Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

yammy 1

17.05.2009, 19:00

Asta e preferata mea, numai ca pun si varza si orez pap cate 2 farfurii odata

Miha 1

17.05.2009, 22:53

Da,stiu ca se (mai) pune si varza,dar eu o evit din cauze de pitici. Si nu unii oarecare,ci unii mofturosi.

yammy 1

20.05.2009, 15:39

ei fiecare dupa gust, eu de exemplu pun ceapa tocata cat se poate de marunt, morcovi daca s-ar putea deloc daca am fi toti la fel ar fi monotonie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui (in Kukta)