Ciorba de fasole verde

de marieta in Ciorbe, 8 Aug 2011 | 9898 vizualizari

 

Ciorba de fasole verde este acrisoara si plina de legume, buna pe caldura verii!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de fasole verde tucara(pastai subtiri galbene),
  • 2 morcovi potriviti,
  • 1 ceapa,
  • 3 tulpini de telina,
  • 2 ardei grasi,
  • 2 rosii,
  • 3 linguri de ulei,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • 1 lingurita de vegeta,
  • 1 ou,
  • 1 lingura de faina alba,
  • cateva fire de patrunjel verde si cateva de leustean.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde:

Inainte caleam legumele in ulei si iesea foarte gustoasa ciorba de fasole verde, dar aveam arsuri la stomac dupa ce mancam. Acum toate legumele le fierb!!

Se pune apa la fiert intr-o oala unde vrem sa facem ciorba de fasole verde. Separat punem apa la fiert pentru a opari fasolea verde curatata rupta in trei si spalata. Se lasa fasolea in apa fierbinte pana in momentul cand o punem la fiert. Celelalte legume se curata si se taie marunt. Se adauga in oala cand apa fierbe. Se pune uleiul, vegeta si sarea dupa gust. Se pune si fasolea scursa si se lasa sa fiarba pana sunt patrunse toate legumele.

Se dizolva faina in putina apa si se pune in ciorba de fasole verde.Inainte sa fie gata se bate oul bine si se pune in cioba facandu-se zdrente de ou. Se pun verdeturile si ciorba e gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec (Avgolemono)