Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 24 Oct 2010 | 9094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasola tarcata(colorata)
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ciolan afumat
  • sare
  • putina vegeta
  • 400 pasta de tomate
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat:

Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede)

A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine.

Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine.

Se pune fasolea ,zarzavaturile taiate si curatate,mai putin ceapa care se lasa intreaga,sare putina vegeta si se lasa sa fiarba 1 ora poate si mai bine

Cand fasolea si ciolanul sant fierte se pune pasta de tomate si tarhonul (eu am tarhon in otet si putin otet de la tarhon)

cu ceapa merge perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de somn