Ciorba de curcan cu fasole galbena

de ArianaBala in Ciorbe, 5 Iul 2011 | 8198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 500 g carne de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac si putina radacina de telina
  • 2 tije de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 2-3 linguri de bors maggi
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • sare, piper
  • leustean, patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu fasole galbena:

Punem carnea la fiert in apa rece cu putina sare. Fierbem la foc domol spumand din cand in cand, pana cand carnea incepe sa se desprinda de pe os (la mine a fiert aprox. 2 ore).

Adaugam peste carne fasolea verde, morcovul, pastarnacul si telina (curatate si tocate in cubulete). Cand acestea sunt aproape fierte adaugam si restul de legume si fierbem pana se patrund bine toate.

Cand si restul legumelor sunt fierte, adaugam borsul, pasta de ardei, potrivim cu sare si piper si mai lasam 5 min la fiert. Oprim focul, adaugam verdeata si corbita este gata!

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (14)

ArianaBala 1

07.07.2011, 01:53

Intradevar a fost super ciorbita pacat ca s-a terminat....cu siguranta o sa repet "experienta"

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:27

ArianaBala 1

15.07.2011, 13:04

Mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta