Ciorba de costita de porc

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Ian 2013 | 11356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr costita afumata de porc
  • 250 gr costita de porc proaspata
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 aedei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • sare,piper
  • 200 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de costita de porc:

Intr-o oala de 8l se pune la fiert carnea.Se curata ceapa,morcovii,patrunjelul si telina si se toaca marunt.Ardeiul gras se toaca cubulete.Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat si ardeiul tocat si el.Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga cartofii taiati cubulete.Se lasa sa fiarba pana sunt fierte toate.Se adauga sare si piper dupa gust,200 ml de bors de casa,si se face o dreseala din 2 galbenusuri cu smantana care se adauga in ciorba.Albusurile se pun si ele in ciorba.La sfarsit se pune frunzele de patrunjel tocate si o lingurita de tarhon uscat .Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.Se serveste calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc