Ciorba de ciocanele afumate

de madi_marin in Ciorbe, 18 Mar 2010 | 13189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocanele de pui afumate
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • fasole verde
  • 1 ardei gras verde
  • suc de rosii
  • cuburi concentrate de pui
  • 1,5 l zeama de varza
  • verdeata tocata marunt

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciocanele afumate:

Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul de rosii. Cand e gata ciorbita, se da deoparte de pe foc, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera pana la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciocanele afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

19.03.2010, 16:46

cum nu gasiti? la voi nu exista asa ceva?.....ciudat.... Nadina....ar fi o idee..

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:17

Inghit in sec ..................arata grozav de bine.

madi_marin 1

21.03.2010, 08:46

si e foarte buna...., mie imi plac mult afumaturile, as manca des.....mai ales cu ceapa.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carnati afumati reteta traditionala romaneasca