Ciorba cu coaste de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Iun 2013 | 15208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coasta de porc
  • 4 linguri cu suc de rosii
  • 2 cartofi mari taiati cubulete
  • radacina de pastarnac
  • 2 fire de ceapa verde
  • radacina de telina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 cepe albe
  • 2 rosii mici
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • sare
  • 1/2 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Spalam bine coastele (cand le-am cumparat am cerut sa mi le taie in jumatate pentru ca erau prea lungi) si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata.

Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita cu un capac. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram tarhonul, patrunjelul si leusteanul si servim cu un ardei iute, iute!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pulpa de porc si afumatura