Ciorba cu carne de porc si legume de varaI

de claudiaO in Ciorbe, 24 Iun 2014 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 4 morcovi
  • 2 pastarnci
  • o telina potrivita
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel mic
  • 3 rosii
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita de cimbru
  • 1 legatura mare de leustean verde
  • 1 ou
  • 4 linguri de bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si legume de varaI:

Carnea o spalam si o taiem bucatele mici- cam cat o nuca. Punem carnita la fiert intr-o oala cu cca 3 l de apa si un praf de sare. Spumam bine si mai lasam cca 10 minute sa fiarba.

Intre timp spalam si curatam legumele si le taiem cubulete.

Adaugam legumele taiate peste carnita si lasam sa fierba pana se patrund.

Cand sunt patrunse legumele si carnea, adaugam borsul si bulionul, potrivin de sare, adaugam si cimbrul si mai lasam sa clocoteasca inca vreo 10 minute.

Batem un ou cu furculita si punem ici colo zdrente si adaugam leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merge de minune cu un ardei iute verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume de varaI" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu carne de porc