Ciorba cu afumatura si moare

de kamy in Ciorbe, 11 Ian 2011 | 8767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc afumata(pulpa)
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • sare,piper
  • moare de varza
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura si moare:

Carnea se spala bine,se taie bucati mai mici si se pune la fiert in 3/4 din apa necesara pt ciorba.Spumam daca e nevoie.Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovii,ceapa si telina taiate cubulete,iar cand s-a fiert carnea numai buna de mancat, se adauga cartofii taiati cuburi se fierb 10 min dupa care se completeaza cu moare de varza,pana ajungem la cantitatea dorita de ciorba.Mai fierbem pana sunt fierti cartofi,punem piper si sare (daca moarea nu-i destul de sarata),adaugam tarhon( pus in otet)taiat marunt si inchidem focul.

pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

daca moarea e f sarata adaugati in ciorba dupa gust si mai completati ,eventual ,cu apa.

2

 se poate pune si patrunjel sau pastarnac....da e o vorba"esti ca patrunjelu-n supa"eu nu prea folosesc

3

 am facut ciorba in oala de 4 l

4

eu am facut ciorba cu carne slaba dar se poate folosi ce carne afumata doriti sau aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura si moare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu fidea